• UPRAVLJAJTE SVOJIM POSLOVANJEM
  UZ NAŠU PODRŠKU

  PROČITAJTE VIŠE
 • RAZVIJTE POSLOVANJE SA
  AUTENTIČNIM INTEGRITETOM

  Inspirišemo partnere da najteže odluke donose sa samopouzdanjem

  PROČITAJTE VIŠE
 • NASTUPAMO U VAŠEM
  NAJBOLJEM INTERESU

  IZGRADITE SNAŽNU OSNOVU ZA RAZVOJ POSLOVANJA

  PROČITAJTE VIŠE

Diacell je kompanija osposobljena da pruži potpunu uslugu upravljanja vašim farmaceutskim biznisom u okviru snabdevanja zdravstvenog sistema Srbije. Naš tim profesionalaca nosi dugogodišnje iskustvo u upravljanju farmaceutskim biznisom i promociji lekova i medicinskih sredstava u okviru zdravstvenog sistema Srbije. Integrišemo naše znanje i stručnost u planove naših klijenata u cilju razvoja poslovanja i postizanja optimalnih biznis ciljeva.

Po uspostavljanju konsenzusa sa našim klijentom kroz detaljne godišnje i dugoročne planove započinjemo implementaciju. Tokom implementacije usklađenih i odobrenih planova, preuzimamo odgovornost za realizaciju kroz istraživanja tržišta, regulatorne poslove, promotivne aktivnosti, osiguravanje kontinuiranog snabdevanja tržišta, učestvovanje u tenderskim procedurama i naplati potraživanja.

Na ovaj način našim klijentima obezbeđujemo efikasnu operativnost i kontrolu troškova.

ZASTUPANJE FARMACEUTSKIH KOMPANIJA

ZASTUPANJE FARMACEUTSKIH KOMPANIJA

Ukoliko razmatrate mogućnost da plasirate vaše lekove ili medicinska sredstva na tržište Srbije, ili želite da pokrenete ili povećate trenutni obim poslovanja, spremni smo da vas inspirišemo da donesete najteže odluke sa samopouzdanjem!

Pročitajte više
Diacell tim

REGISTRACIJA LEKOVA I MEDICINSKIH SREDSTAVA

Kada odlučite da plasirate svoje farmaceutske proizvode na tržište Srbije, jedan od osnovnih koraka je registracija lekova i medicnskih sredstava kod Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije. Možemo vam pomoći...

Pročitajte više
Specijalizovane usluge

KLIJENT U FOKUSU

Osnova naših aktivnosti je princip: fokusiranost na potrebe klijenata i potrebe tržišta. Spremni smo da vam ponudimo visokokvalitetne usluge koje će vam pomoći da uspešno prevaziđete barijere u poslovanju na tržištu lekova i medicinskih sredstava Srbije.

Pročitajte više
Sertifikati

ISO 9001 2015 SERTIFIKAT

S ponosom ističemo da je sertifikaciono telo SGS, izdavanjem novog sertifikata nakon sprovedene provere, potvrdilo da je naš sistem kvaliteta za upravljanje poslovanjem u snabdevanju tržišta Republike Srbije lekovima i medicinskim sredstvima ispunjava zahteve standarda ISO 9001:2015.

Pročitajte više
 

ZASTUPANJE I KONSULTANTSKE USLUGE


Zastupanje

REGISTRACIJA I VIGILANCA LEKOVA I MS


REGISTRACIJA I VIGILANSA LEKOVA I MS